Döden döden döden

Farmor hade rätt; det är skit att bli äldre. Inget romantiskt över huvud taget, kroppen bara faller sönder bit efter bit och slutar fungera en del i taget vare sig man vill eller inte.

Nu är jag inte så himla gammal än men märker ändå av det – jag som var odödlig och evigt ung och vacker?? Iallafall odödlig och evigt ung, det är väl det minsta man kan begära, så kommer det andra efterhand.

Men nu har jag redan i stort sett förlorat hörseln på ena örat (visserligen på grund av sjukdom men jag hör ju lika illa för det), häromsistens blev jag med läsglasögon (och prisa optikern för det!!), jag har sett klara tecken på att huden inte är så elastisk längre och jag har sett gråa hårstrån. Ont i ena axeln har jag också.

JAG ÄR INTE KLAR FÖR SÅNT DÄR ÄN!!!!

2013-02-12 Enoplosus_pygopterus_fossil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.