Teknikens under

Ja det är ett teknikens under att jag kan sitta vid en sjö och dela med mig av det kalla vädret mitt ute i ingenstans. Att det sen är fullständigt meningslöst att göra det är en helt annan sak, men ATT det går!

image

Att jag med en liten dosa i handen kan sitta varsomhelst, ta en bild med någorlunda kvalitet och sända ut den till världen. Ganska fantastiskt.

Nyss var jag inne via Citrix i vårt timrapporteringssystem och skickade timrapport för förra veckan. Jag vet att det är populärt att rya över de som inte kan lägga ifrån sig jobbet på semestern, men jag vill inte lägga bort det helt och då är det ju bra att det går att komma åt det.

Men all good things must come to an end, så nu ska jag hjälpa svägerska och svärmor med bullbak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.