Heja passpolisen!!!

I lördags var jag hos Polisen i Stampen  (Gbg) för att fixa pass. Hon sa fem dagar för att göra passet och så fem dagar för att få det skickat till ambassaden i Oslo. Den måste gå via UD i Sverige först, därav de många dagarna i transport.

Två veckor, inga problem, vi ska inte åka förrän i mars.


Men i torsdags, alltså fyra arbetsdagar efter att jag var i Stampen, får jag ett SMS som säger att mitt pass finns att hämta på ambassaden nu. Efter bara fyra dagar! Så idag var jag och hämtade mitt sprillans nya pass – ingen kö på ambassaden heller eftersom de inte gör pass eller hanterar immigrationsärenden längre…

Too good to be true!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.