Eftersom kaffe är ett bär

2017-02-23-07-52-03Det är ju viktigt att starta dagen hälsosamt, till exempel med snabbt ihoprafsad en smoothie gjord på färska bär, vegetabilisk mjölk, chiafrön och en del andra saker jag inte hört talas om förut. (Är med i en grupp för vegansk matlagning på fejan så jag läser om mycket sånt just nu…)

Eller kaffe. Eftersom kaffe också är ett bär – precis som vindruvan förädlad till ogienkännlighet men till något så gott så gott. Och javisst, jag har min mandelmjölk och en rejäl klick honung i. Två ägg också för att bli mätt, och sen har jag min bärsmoothie.

Långt från chia kanske och definitivt inte veganskt, men BÄR är det!

2017-01-21-14-50-37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.