Lite sliten emellan

Det är ju så att jag har hand om en websida och blogg åt föreningen SWEA Oslo. Ja jag vet, jag bor inte i Oslo längre, men det betyder väl inte att jag inte kan styra med deras hemsida ändå? Man outsourcar ju större saker än så utomlands nu för tiden har jag förstått, så det är väl inget konstigt.

Men det gör att jag inte hinner med mitt eget så mycket. Inte SWEA-sajten heller tyvärr eftersom livet som ensamstående förälder tar ut sin rätt när det gäller att ha tid med saker man tycker är kul i prioriteringskriget med saker man måste göra.  På SWEA Oslo har jag inte uppdaterat bloggen på ett bra tag, fy på mig, men jag antar att det har sin förklaring i att vi flyttat, jag har gått igenom en mindre pärs med bröstcancer, barnen ska acklimatiseras i ny miljö och jag är ensamstående. Ja det räcker kanske som förklaring. Men det vet ju inte dom som följer sidan, så jag ska sopa ihop mig lite och komma med lite material. Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva om – det är inte så lätt att kåsera om saker man inte är i närheten av längre… Men jag har gjort en intervju med en person och den är under granskning nu iallafall och kommer förhoppningsvis ut snart, alltid något!

För det är så himla kul att skriva, men man måste ju först och främst ha något att skriva om, något man vill berätta. SEN bubblar det ju bara på. Det kanske är dags för en tur upp till Oslo snart igen?!

3 kommentarer

  1. Kan du inte skriva ett kåseri om kulturkrockarna som du upplevt som hemigrant? Hade varit intressant till SWEA. Om du har tid vill säga.
    Det blir en CING-fest i november, vore kul om du kom. Jag mailar dig när datum är spikat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.