Middag på MOS

Det är inte så ofta vi är i Stockholm, och det är inte så många gånger per år som min pappa träffar sina barnbarn. Med anledning av det hade jag kanske trott att han skulle tycka det var lite kul att passa på och göra nåt med killarna när dom hade sin inspelningsfria dag idag. Men jag misstog mig. Dom hade verkligen inte tid med sånt för dom håller ju på och packar för sin stundande resa till Spanien.

Om dom åker imorgon bitti kl 6? Oh nej, dom åker inte förrän på lördag. Men ändå har dom inte tid med några timmar med sina enda barnbarn…så kan det va.

Men middag skulle vi få till tillsammans i alla fall, alltid något. Så efter jobbet idag blev jag hämtad på jobbet. Då hade dom hämtat killarna på hotellet innan dess – hotellet där dom legat och sett på film heeela dagen förutom en liten tur till det närbelägna sushistället där dom köpt lunch.

Själv hade jag haft en vanlig arbetsdag som avslutats med ett tretimmars ledningsgruppsmöte, så jag var rätt mosig. Är trött av att ha stor press på jobbet och väldigt intensiva dagar, men det är ju alltid trevligt att träffa sina nära och kära.

Middag på Vapiano i Mall of Scandinavia, killarna tog dubbla efterrätter – inte mer än rätt med tanke på vilken energiförbrukning dom haft idag 🙂

Imorgon: inspelningsdag 2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.