Den bästa träningen

…är den som blir av, sa en gång en klok man till mig. Eller ok, det var Frallan som sa det, men det var klokt iallafall.

Igår Perfect Home-party hos en vän i Asker; stor flott broschyr med en massa vackra saker i. Allt är väldigt vitt och väldigt perfekt, inte särskilt likt mitt hem alltså – varken som jag har det eller som jag vill ha det, men det är kul att kolla lite och hitta något fiffigt till hemmet som man inte visste att man inte behövde.

Idag lite mer konkret väg mot målet om ett perfekt hem/liv/kropp. Eller snarare visionen, för mål är ju något mätbart och en vision är något man strävar efter men inte har som plan att man ska uppnå.

Så jag var på SATS klockan sju i morse för att ta ett litet steg i den riktningen. BodyPump (dvs styrketräning med ledare) stod på programmet. Jag kom in i salen som nästan var full och såg vad folk som varit där förut redan plockat fram; stepbräda och skivstång med varierande antal vikter på.

Det slog helt slint. Jag kände mig livrädd helt plötsligt och kunde inte förmå mig att ta fram varken stepbräda, matta eller stång och absolut inga vikter. Så jag stod där i en minut eller så innan jag gick rätt ut därifrån (mötte ledaren i dörren), lämnade in min lapp i receptionen och gick ner till gymmet istället och sprang några kilometer.

Mycket märklig känsla, men jag kunde bara inte gå in där och göra det där passet. Men jag fick ju motionerat iallafall, så det var ju inte på något sätt bortkastat.

I eftermiddag kommer Fosterhjemstjenesten på hembesök, så jag jobbar hemifrån för att spara lite restid och få lite längre arbetsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.