Om något verkar för bra för att vara sant…

….så är det ju oftast det. Möjligen har jag fallit i en sån fälla idag, men jag gjorde iallafall vad jag kunde för att avslöja den, utan att lyckas.

Det var en telefonsäljare som ringde, en från Telenor. Som alla undrade han vad jag hade för operatör (NetCom), antog att jag mest använde telefonen till att prata i och skicka sms (Nä jag använder den mest till mobil data, visste inte att den hade ringfunktion förrän du ringde nyss) och jaha vad betalar du för det då (249 kr/mån) men då har du inga fria minuter och inga fria sms (nä jag visste knappt att den kunde användas till sånt).

Och så hade han ju ett erbjudande. Förstås. Samma månadskostnad (249 kr), 600 fria ringminuter och 400 gratis sms utan bindningstid. Erbjudandet gäller från den dagen jag tecknar det (idag) och 12 månader framåt.

What’s the catch? Ingen vad jag kunde se. Ingen extra kostnad för mitt andra SIM-kort som jag har i min tablet (och som jag ju faktiskt betalar 30 kr/mån för hos NetCom tror jag), jag kan säga upp när jag vill, förpliktar mig inte till något som helst…

Jag tog det. Vet inte vad jag missat i hans förklaring, men kanske var det så enkelt att han pratade vackert Vestlandsmål från trakterna runt Stavanger? Ibland ska det inte så mycket till för att sälja in något, och han kan ju tacka Jan Ove och grabbarna för ett lätt sälj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.