Hej Ryssland?

Det var ju det där med att man inte mår bra av att läsa nyheter numera. Som just nu Putin’s kravlista till NATO där han bland annat förbjuder NATO att låta fler länder bli medlemmar. Jag har aldrig varit förespråkare (eller motståndare heller för den delen) till att Sverige ska ansluta sig till NATO, men när nu Putin är så fullständigt maktgalen tycker jag vi ligger lite väl nära… Ensam är som bekant inte stark, och ska jag välja mellan Ryssland, Kina och NATO, ja då är valet enkelt.

Men eftersom tjurskalle-Sverige förmodligen kommer fortsätta hävda att vi ska vara så himla neutrala hela tiden (och att det är något bra, hej WW2?) så är det kanske dags att dra sig tillbaka norrut. Och då menar jag varken Stockholm eller Västerbotten, utan Oslo…

Lyssna på det här (har försökt lägga in själva klippet men eftersom jag och nya WP inte är vänner precis – en anledning till att jag inte skriver så mycket längre, det är för krångligt…, så får ni följa länken bara):

https://sverigesradio.se/embed/publication/7925222

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.