Share photos and updates with….

Okej, då är det helt säkert att jag har virus på min dator för första gången någonsin. Sorry alla som fått det där spammailet som ni också fick för några veckor sen. Det är tydligen en trojan på nåt vis, jag kan inget om sånt här, men har försökt googla och ta reda på vad jag ska göra för att få det att upphöra. Spammandet alltså och postningen på min wordpress-site som görs automatiskt ungefär samtidigt som spamet går ut.
http://blog.mxlab.eu/tag/facebook/ tar upp problemet men jag fattar inte vad jag ska göra åt det. Försöker få support på WordPress men det är ingen uppenbar väg in där.

Är lite vilsen, någon som har tips på vad jag ska göra?

 

En reaktion till “Share photos and updates with….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.