En till hemma strax

Halleluja för Flightradar24 i dessa tider. Jag var nyss på Cypern själv, min mamma och T är kvar där nere (dom har biljetter nästa vecka med ett Norwegian som är på fallrepet) och min pappa är i Spanien.

Screenshot på Flightradar24 filtrerat på Novair

När jag själv var på Cypern kollade jag då och då för att se att plan landande och framför allt lyfte från ön, speciellt British Airways naturligtvis, och det kändes tryggt att se att allt inte stannat av fullständigt.

Min pappa har biljett nästa vecka dom med, men jag tror dom bokat långcharter eller något, för någon har meddelat dom på hotellet att dom ska packa sina väskor och golfbagar och vara beredda på att åka när som helst. Och klockan 3 i natt var dom på väg.

Men man vågar ju inte tro på att dom verkligen kommer iväg, och det är där Flightradar24 kommer in i bilden. Det första jag gjorde när jag vaknade i morse var att se om dom var i luften.

Och det var dom!!! Rätt ovanför Nederländerna, tryggt på väg. Och igår såg jag att svenska medborgare får komma in i landet (oklart med andra nationaliteter, jag fokuserade på vad som gällde för pappa), så det bör väl gå bra.

Kollade igen för en liten stund sen och då var dom 7 min från landning på Arlanda, men nu när jag kollade nyss har dom gjort en lov runt och förlängt hela resan med några minuter – precis vad man har tålamod till när man är nästan framme och börjar slappna av och vågar tro på att man faktiskt kommer hem…OpenMoji-black 1F602.svg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.