Så har dom åkt.

Och lämnat mig kvar här nere i Åsa. Och det känns jättekonstigt, som att det inte är på riktigt. Det är som att dom bara är borta ett tag och kommer imorgon, eller att jag kommer upp själv imorgon. Men jag kommer inte ”upp” mer, annat än på besök.

2017-04-02 16.33.28
Dom bara drog?!

Hannes grät hjärtskärande när dom åkte, och mitt mantra ”vi ses på fredag” kändes tämligen lamt. Som tur är fick jag besked lite senare att gråten upphörde efter en kort stund, och då känns det lite bättre.

Men annars är mitt stora problem – Vad gör jag nu? Hur gör man när man inte har någon annan att ta hänsyn till för att hålla dagen i ordning? Inga barn som måste ha mat på någorlunda bestämda tider, ingen speciell plan på vad som ska ätas, inget som måste göras annat än det jag bestämmer att det måste göras.

Som till exempel att jag bestämde mig för att jag måste stryka en skjorta till imorgon. Tills jag ombestämde mig och kom fram till att jag tar en vanlig långärmad tröja som jag alltid har på jobbet i vanliga fall. Och middag blev sötpotatis (yum…) med ostronskivling (yum yum….) och för att få lite proteiner: tonfisk.

Och sen blev det ärligt talat inte så mycket mer. Satt i köket och såg solnedgången iofs, inte så illa.

Livet på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.