Jag och Petter räddar världen

Det en behöver när en ska bo på hotell är inte mycket; ett eget rum med en skön säng, badrum och gärna elkontakter placerade på smarta ställen så det är lätt att ladda mobilen och datorn. Om hotellet i fråga ligger bra till för det man ska göra på resan är det ett plus i kanten. Eller, förresten, det är ett helt fundamentalt kriterium på om ett hotell är bra eller inte.

Men sen då? Vad är det som gör att man väljer ett hotell framför ett annat? Well, här tror jag att jag och Petter Stordalen har ett litet samförstånd, för han gör precis det som gör att jag väljer hans hotell framför andra. Det finns många hotell med bra läge i Stockholm om man ska på kurs i Solna (hotellet som kursen ges på till exempel…), men Petter gör det lilla extra; små roliga kommentarer överallt.

Som när man tar trapporna upp till rummet tex (ja så fick jag sagt att jag tog trapporna och inte åkte hiss också, lite cred please? behöver inte nämna att jag bara bodde på andra våningen däremot)

Små roliga kommentarer när man segar sig uppåt ett steg i taget. Jag gick faktiskt hela vägen upp en dag för att kolla om det fanns något extra skojigt på sista trappen som tex ”Woaa! You made it all the way, good job!!” eller något annat kul, men SÅ roligt var det inte.

På frukostbuffén står små informativa skyltar som förklarar varför tallrikarna är så små (dom har reducerat matsvinnet med 20% sedan dom började med mindre tallrikar) och andra små peppande kommentarer relaterat till att vi gemensamt försöker göra miljön här i världen lite bättre hela tiden.

Det funkar hur bra som helst på mig.

Jag känner det som att jag och Petter hjälps åt för att rädda världen (även om han nog mest försöker rädda sin stackars fru för tillfället), det liksom växer ut en liten superhjältekappa på ryggen på mig.

Kommentarerna inne i rummet är också guld för en sån som jag. ”Wine Not?”….jag dööööör….

 

Du har väl förresten inte missat det där missförståndet om symbolen på damtoaletterna?

Men nu är mitt samarbete med Petter slut för den här gången. Dvs jag har slutat betala mina pengar till hans hotell, vilket ju är vår primära kontaktyta. Lite distanserat kan jag tycka, men man tar vad man får. Och om det är vitsiga kommentarer för en bättre värld i kombination med ett hotell med stans BÄSTA läge precis vid Rådhusets T-banestation OCH mitt i Jocke-land….ja då tar jag det gärna.

Nästa gång vi jobbar ihop blir i november. Glädjer mig redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.