Jag är i Polen

Och det är första gången för mig. Igår och nu på morgonen är jag i Krakow, men efter frukosten åker vi längre västerut.
För de som inte är så bevandrade i polsk geografi (de flesta, skulle jag tro) ser det ut så här:
image
Från Krakow till Kedzierzyn-Kozle är det ca 1.5 timme med bil, jag kör eftersom kollegan tappat körkortet i helgen.
Kort sightseeing igår eftersom vi mest jobbade men vi åt knödel och såg stora torget.

Ja för ni har väl HÖRT om stora torget i Krakow? Det hade inte jag, inte förrän i påskas när min far delade med sig av sin kunskap och eviga visdom. Efter det har jag kört stora Torget i Krakow nämnas som en stor turistattraktion. Och nu har jag alltså sett det. Kan rapportera att det är ett torg. Ett stort torg, men likväl ett torg med de förväntade uterestauraugerna och försäljarna. Inte mycket av det sista faktiskt, det ska sägas.

Lägger ut en bild så har du också sett Stora Torget i Krakow.

image
Ett stort torg. I Krakow.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.