Lådor lådor lådor

Vi lägger ut vår lägenhet för uthyrning på AirBnB i sommar. Bra sätt att få in lite pengar till vinterns semester när lägenheten ändå står tom och vi är nere i Åsa.

Städa lägenheten är tråkigt, pengar på banken är kul. Skönt att bli av med en massa saker ute lägenheten, det blir mycket behagligare då. Problemet är bara hur det ser ut nere i Åsa….banankartonger ÖVERALLT…

You get the picture? Och särskilt stort är inte huset heller. Så idag trotsade jag det underbara vädret och stod inne och sorterade banankartonger – yayy!!

Men så här i efterhand var det LÄTT värt det. Kolla bara:

Visst blir man rörd till tårar över hur vackert det (snart) är?

Va? Du tycker att bilden i mitten är likadan som den i mitten ovan? Jamen det är för att den är det, jag kom inte så långt. Och  de två översta lådorna under trappen till höger är tomma. Lite mindre tomt i friggeboden, men nej jag har inte tryckt ut allt dit. Även om det är frestande att bara skyffla runt skräpet.

Nä imorgon har jag 5 stora kassar och 3 banankartonger med vinterkläder till barnen som ska sorteras och läggas undan för höstens Blocket-och Tradera-övningar. jippiii….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.