Lindøya, Oslo

Igår var jag ute och gick länge på egen hand i skogarna i Lommedalen. Det var oppned som hade regisserat turen, och även om jag inte fick med mig hela som den var tänkt så iallafall en god del av den. Idag skulle jag och Hannes hitta på något, och då fick det vara bjornda som höll i trådarna.

Vi tog båten från Vippetangen och var ute på Lindøya vid halv tolv. Inte så fint väder som igår och i förrgår, men ön vägde mer än väl upp för molnen och vi hade en jättefin dag. Tack för idén, bjornda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.