Prinsessklänning till en fyraåring

2013-09-07 08.55.07.jpg

Syprojekt 199, Prinsessklänning

Det är ganska kul att ha en fyraåring som är galen i klänningar, kjolar och färggranna kläder. Speciellt som söner oftast inte brukar vara det – eller om det är sönernas föräldrar om inte brukar låta sönerna vara så färgglada och fria i sitt klädval, vem vet.

Hur som helst, så har önskan om en prinsessklänning stått högt på listorna en längre tid, allrahelst Törnrosa eller Askungen (Disneyversionerna förstås). Födelsedagen står för dörren men det får bli något annant till den dagen.

För nu är syprojekt 199 färdigt! Mönstret är Ottobre nr 6-2009 med modifieringar på ärmen, dvs ingen knytärm med rosett, och heller ingen rosett i sidan. Istället satte vi ett strassklätt spetsband i halsringningen och samma i midjan.

Och han blev ganska glad 😀

 

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.