Vi försöker ändra fokus lite – Trollprinsessa!

2014-02-14 10.19.21Idag är det Karneval i barnehagen, och då ska det såklart kläs ut. Som kanske framgått har det här med prinsessor varit ett tema i hemmet en längre tid (två år nu eller?) och det är det enda som är möjligt att klä sig som eller klä ut sig till. Det är i stort sett samma kläder oavsett om det är utklädning eller påklädning.

Det börjar helt enkelt bli lite enkelspårigt i min mening, så nu har vi utvidgat prinsessekonceptet till en trollprinsessa. Det är mao Fiona-klänningen som fått svans och ett läckert garnhår till. Allt sytt på 1-2 timmar igår kväll. Ja inte Fiona-klänningen då, men det andra.

Lite garnrester från en tröja min mamma sytt blandat med lite tunna rosa, gula, röda, ljusblå mm garn från Panduro Hobby som jag virat samman och sytt fast på en remsa innan jag satte remsan på en tunn mössa från PoP som H växt ur för länge sen, har blivit en peruk.

En slamsa orange jersey tillsammans med lila, rosa och vita Panduro-trådar blev en svans. Lite stoppning från en gammal kudde som jag sprättat upp just för att ha till stoppning vid behov och så var den på plats.

Själv tycker jag det är en uppgradering från det vanliga prinsesseträsket med en dash av fantasi, och Hannes verkar ju glad. Och en trollprinsessa har också tiara, så det så!

En reaktion till “Vi försöker ändra fokus lite – Trollprinsessa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.