Sport.

VG

Jag är SÅ fantastiskt obeskrivligt trött på sport. Varför är det okej att i alla sammanhang lägga allt åt sidan för att se på SPORT? Varför tror alla att det är så intressant att veta vem som kom etta och tvåa och raljera över förlorarnas misslyckande? På vilket sätt är det intressant att höra förlorarna förklara varför dom förlorade (alltid på grund av något annat än just det faktum att vinnarna var bättre)?

Aftenposten

Varför är det okej att regeringen (i Norge) lägger en massa pengar på att bygga en intern streamingtjänst för att folk ska kunna se på OS utan att belasta arbetsplatsens nätverk? Javisst, det ska användas av nödhjälpstjänsterna efteråt men det kommer på plats för att folk ska kunna se på sport – inte för att lösa ett nödhjälpsbehov.

NRK

Vad har det kommit för gott av elitidrott? Inte sportslighet iallafall. Möjligen mellan utövarna men inte i pressen eller vad man hör när folk pratar sinsemellan.

Aftonbladet

Och nej det är inte bara OS som är i två veckor vart fjärde år. Det är längdåkning, backhoppning och hockey hela vintern, fotboll, handboll, volleyboll och friidrott hela sommaren. Glömde alla lopp som alla ska vara med i hela tiden också; Birkebeineren på längdskidor, cykel och löpning, Holmenkollstafetten, Oslo-Trondheim…..

Expressen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.