Snabbvisit i Stockholm

En av de bästa sakerna med jobbet är som tidigare nämnts resorna. Samarbetet med forskare och teknikutvecklare i andra länder är energigivande för oss som deltar och bra för samarbetet i utvecklingen av nya produkter. Idag var det dags för tur till Stockholm och arbete. Kul och givande men inte så glamoröst – ett rum fyllt med ingenjörer från olika discipliner som ser på vår i stort sett färdiga prototyp från sina respektive ståndpunkter.

image
Så här ser det för det mesta ut när jag är på jobbresa. En grupp människor sitter böjda över något (en teknisk enhet av något slag), vrider och vänder, ser på förbättringar, gör skisser. Verkar stillsamt, men det är det inte alltid. Dock i det här fallet.

Vi var raska och effektiva och blev klara som planerat,  så en tur till stan med lite shopping,  sightseeing (okej det var minimalt – jag gick från Gallerian till Kungsbron och stannade för att ta en bild på obelisken som min pappa har byggt) och så middag med bästa vännen. En liten present till hennes lilla flicka också som jag hoppas hon ska ha glädje av under våren och sommaren, sen hem igen till en stilla  lägenhet eftersom  de närmaste har dragit till Åsa. Underbart med egentid, jag behöver det.

image
Den har min pappa byggt!

2 kommentarer

  1. Klänningen blev en hit! Fick dock gömmas för den nuvarande temperaturen är inte riktigt att rekommendera till kortärmad jordgubbsklänning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.