Dagens bank äääär….. (trumvirvel) SKANDIABANKEN!!!

image

Och varför då? Jo, för att dom på första maj ringer mig från sin kortspärrservice och säger att dom i sin tur blivit kontaktade av Visa International om misstänkt olovligt användning av mitt betalkort i utlandet. Första tanken är såklart att det är en bluff, men samtalet kom från det nummer jag själv har inlagt i min kontaktlista och som jag ringt när jag blivit av med kort. Sen vill tjejen som ringer inte heller ha några koder, personnummer eller annat som kan verka misstänkt, utan säger bara att någon försökt handla för $5 på mitt kort på Sahara Hotel i USA men att det blivit blockerat av regionsspärren och att ingen transaktion skett.

Hon säger vidare att det nog vore klokt om hon spärrade kortet för säkerhets skull och att jag måste gå in och beställa ett nytt och beklagar besväret det medför för mig.

Jag tycker det är helt fantastiskt att dom ringer upp sina kunder för en sån här sak – där det inte ens har blivit gjort en transaktion från mitt konto. Hon sa vidare att det även var registrerat ett restaurangbesök i Stockholm som kanske inte var okej, men den får jag nog ta på mig själv eftersom det var middag med bästa vännen 🙂

Så nytt kort beställt och på väg och Skandiabanken har en larvigt nöjd kund som inte kommer byta bank i första taget. Och ja, jag har ringt upp kortservice i efterhand och kollat att det verkligen var de som ringde, så det är helt lugnt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.