Det kom ett kärleksbrev

Jag vet inte vem Du är som skrivit det eller skickat det, men till Dig vill jag bara säga TACK för att du är så fantastisk och glädjer en annan människa på det sätt som du just gjort, det betyder jättemycket.

Mailet var skickat genom en sajt, Anonym Nätkärlek som skapades (efter vad jag lyckats googla fram) av några som tröttnat på allt anonymt näthat och satsat på lite nätkärlek istället. När man vill skicka ett kärleksbrev gör man det genom sajten, och det är därför man inte kan se vem det kom ifrån. Texten är inte heller skriven av den som skickade det, utan det är professionella skribenter som skrivit ett antal korta texter för avsändaren att välja mellan.

Jag vet naturligtvis inte om det är en bluff; någon kanske har skickat det för att driva med mig (skräcken från småskolan går aldrig ur tyvärr), eller det kanske är ett automatiskt utskick för att göra reklam för sajten eller helt enkelt spam.

Men ärligt talat, så varm och go som jag kände mig efter att ha läst mailet, väljer jag att tro att det är en riktig person där bakom som skrivit det. Och om det inte är det så har en spammare fått mig att må väldigt bra, och då kan det väl inte vara så illa…

Här är sajten om du själv vill skicka nåt:

anonymnatkarlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.