Jag fick en bild

För längesen spelade jag stråkkvartett. Vi var fyra tjejer; jag, Anna, Andrea och Ida, och vi kallade oss Kvartetten Ocra. Jag klippte ut namnet i reflextyg och sydde fast på mitt fiolfodral, det sitter fortfarande kvar. Vi var väldigt aktiva och repade mycket, hade en hel del spelningar som bakgrundsmusik på fördrinkar eller mingel och så hade vi en fast spelning på socionomernas examenshögtid i aulan i Göteborgs universitets huvudbyggnad, mycket högtidligt och kul att vara med!

Så verkar det som att en av oss har grävt i gamla lådor eller nåt, för det här fick vi skickat idag

Kvartetten Ocra ca 1997

Jag vet inte riktigt när det är, men förmodligen sent nittiotal. Det är iallafall hemma hos oss, och varför alla dom där tidningarna är utspridda på golvet kan man ju undra. Jag tror Ida har Dvoraks två stråkkvartetter i F på golvet där borta, men är inte säker.

Oh those were the days…

Väldigt mycket kul hade vi iallafall. Jag och Anna spelade duetter på en mycket märklig tillställning på Marstrands fästning också, där en nååågot överförfriskad ungdom i göteborgs socitet ville att vi skulle spela temat ur Gudfadern hela tiden. Hahaha….hur kul som helst, även då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.