Amenvafan?!

När jag tackade ja till det här jobbet var jag så glad, för jag gjorde det alla säger att man ska göra: välja jobb efter vem som är chef/ledare. Jag pratade med Svante som sa att jag var nr 1 på hans lista över kandidater och att jag skulle bli erbjuden en tjänst. Att den listan inte var jättelång visste jag inte då och det var väl lika bra det 😀

Iallafall har det varit toppen att jobba med Svante; han är avslappnad men ändå vaken på det som händer, kan prata både allvar och lättsamheter, är gemytlig att samarbeta med, kunnig och rolig. När han inte är på kontoret är det inte lika kul på jobbet som annars, och han skapar en jättebra stämning i projekt Hamnbanan bara genom sin personlighet. Och jag inser att det är väl så en projektledare/chef ska vara, att jag haft otur så här långt som inte fått uppleva det engagemanget – iallafall inte sedan 2005-ish på Volvo.

Och så droppar han bomben att han ska sluta. Vilket jävla sätt, rent ut sagt.

Jag blev så himla ställd, besviken och ledsen, och jag var inte den enda. Och han ska tyvärr inte gå till ett ställe som man kan följa efter till, för han och hans familj ska flytta.

Jag är lite överraskad över min starka reaktion, jag brukar inte bry mig så mycket om någon slutar, men det får mig ju att inse hur viktig han är för trivseln…Javisst det kommer en annan istället för honom, men vad blir det för en person då? Kanske ännu bättre, lika bra eller rentav sämre. Jag bävar och har tappat arbetslusten.

Så igår eftermiddag gick jag från jobbet och satte mig på ett fik med en tröstkaka. Och nej det kändes inte bättre efter det, men det var skönt att sitta på en uteservering i solen en stund iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.