Vi firar på Liseberg

Igår hände det äntligen – A’s barn återlämnades till henne efter att B haft dom otillåtet bortrövade hemma hos sig i flera veckor. Dom har inte fått kontakta sin mamma, gå i skolan eller delta i andra aktiviteter som kan betraktas som normala rättigheter för ett barn. Oavsett hur det betraktas var det ett handlande som gick stick i stäv med en interimistisk tingsrättsdom, så bara rent krasst juridiskt var det illa det han gjorde.

Men nu är dom alltså tillbaka hos sin mamma. Och hur firar man det bäst? Jo genom att gå på Liseberg i det gudomligt vackra vädret! Och vi fick inbjudan till att vara med – vilket man ju inte kan säga nej till.

En fantastisk eftermiddag som inleddes med Lisebergsbanan – den enda bergochdalbanan jag åker. Har åkt Balder en gång anno dazumal, men det gör jag inte om, och både Helix, Valkyria och Mechanica får klara sig utan mig. Och mina barn, visade det sig.

Hos dom är det fortfarande Kaninlandet som gäller; Radiobilarna, Fisketuren och de andra lite mer stillsamma grejerna.

Och gripklo-automaterna….H fiskade upp 4 gosedjur (vilket var en himla tur, för vi höll ju nästan på att få slut på gosedjur hemma!!), E och M fick väl upp en 3-4 st dom också. A höll på att få upp ett stort Minecraft-gosedjur, men kranarmen knyckte till så han tappade den.

Lite glass blev det också innan hemfärd.

En skön eftermiddag/kväll på Liseberg, och ljuvligt att se A, E och M tillsammans igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.