Försöker vara trendig och hipp (försöka duger, eller?)

Sen några år tillbaka finns det finns REKO-ringar runt om i väst, eller kanske i hela landet. Det är småodlare, djuruppfödare, biodlare och liknande som säljer sina produkter från bakluckan på bilen på en samlingsplats någonstans, bland annat på parkeringen på Chalmers. Dit gick jag idag, för det är ju så trendigt att köpa närproducerat från lokala småproducenter och vem vill inte vara lite trendig (enda chansen för mig att vara trendig, någonsin)?

Kön ringlar lång till Gbg Sodas skåpbil. Ser den inte så lång ut? Well, det är för att alla står så glest emellan nu för tiden så en kö är 5 ggr så lång mot vad det brukar vara.

Men jag skippade kött och ägg av uppenbara orsaker, honung har vi hemma så det räcker, och för tillfället ett överflöd av grönsaker. Men jag föll för Gbg Soda och deras frestande läsksmaker. Eller förlåt, det heter säkert inte läsk om man ska vara lite trendig, så vi håller oss till ”Soda”.

Anyway, vad sägs om de här smakerna: Ginger, Limoncello Soda, Limoncello Passion, Black Currant, Apfelshorle, IPA (0,5%), BBQ Cola, Kombucha Sour och Habanero cola. Jag är en sucker för limoncello, så de två smakerna var självklara. Alkoholfri öl är alltid intressant, så den blev det också.

Starka smaker är inte min grej, så BBQ och Habanero var inte aktuella. Jag är inte SÅ trendig att jag dricker Kombucha riktigt än (det har ju bara varit trendigt i 5-6 år…), men istället gick jag för de andra.

Sex olika smaker blev det, och en provade jag nu ikväll; svarta vinbär. Eller, Black Currant, som vi trendiga säger.

Jättegod smak, läskande men inte lika söt som vanlig läsk, och en härlig hallonröd (!) färg. Tur att jag köpte tre till, för det här kan bli en vana.

Kolla in Gbg Soda, verkar mycket lovande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.