Beachvolleyboll i Oslo

De vita fläckarna på min Oslo-karta har reducerats något; Oppegård har fått besök i helgen! Närmare bestämt den idrottshall som ligger i ett enormt bergrum i Greverud, och där man har bland annat tennis- och volleybollbanor.

Det var beachvolleybollturnering med O’s jobb, Netlight, i sagda fjellhall, och självklart tar man tillfället i akt att hänga på och vara idrottsgroupie! Med två små barn iofs, så groupiestatusen kanske är lite tveksam men ändå – friskt vågat hälften vunnet.

Barnen sitter som limmade inför den otroligt spännande matchen.

Spelet var på två banor, den tredje var sandlåda för barnen och så fanns det en bana utan sand också som var mer ägnad åt fotboll eller tennis.

Hästen i bakgrunen är en ståtlig vit springare med täcke i företagets färger. En lite otymplig maskot att bära med sig, men det är jäkligt kul när den dyker upp och tex åker pendeltåg…En NSB-anställd hade tydligen tyckt att det var kul med hästen på tåget och tog en bild på den och la upp någonstans, men jag lyckas inte hitta den tyvärr.

Någon vann tillslut och då firades med champagne såklart!

Det ser rätt najs ut på bilderna eller hur? Varmt och ljust som på en strand? Och härligt med tennisbanan rätt bakom? Sanningen är att det är en bit ner och in i berget, så det var hyfsat rått och en sådär 14-15 grader varmt. Sanden var så kall så jag efter en stund gick och tog på mig skor och höll mig på tennisbanan, för fötterna blev så nerkylda. Mattorna på tennisbanan var småfuktiga överallt och dom har nog lite problem med att hålla möglet ute vill jag tro.

Så här såg det ut på golven i stort sett hela tiden, och det var rätt äckligt där inne. Men det är inte heller helt enkelt att få det tip topp nere i ett bergrum, och som fritidserbjudande till folk i området är det suveränt!! Som företagsarrangemang av det enklare slaget är det också helt supert; mat och dryck fick man ta med sig in, och det är ju inte överallt man får göra det.

En reaktion till “Beachvolleyboll i Oslo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.