Vandringstur i Oppegård

I samband med Netlight-arrangemanget på lördagen vore det perfekt för en nästa tälttur med vårt fina Gimletält. Men nu var det ju så att regnet hällde ner hela fredagen och det var mindre bra prognoser för lördagen, så lusten att hiva oss ut i fukten/vätan i okänd mark med två små var begränsad. Hade det bara varit vi hade det varit mysigt, men med två små….nä.

Men eftersom det var uppehåll när vi volleybollat färdigt så passade vi på att ge oss ut på en runda, det skullle finnas en fin tur kantad av plastlådor. Två turer faktiskt, men med små får man vara glad om man får gått en…

Det var en fin runda, lite myggigt, vi hittade nästan allt vi letade efter, och det var mycket ”under sten”, ”foten av björk”, ”mellan gran och sten”, ”granrötter”…. I all korthet kan man sammanfatta den trevliga lilla rundan i ett litet collage

 

 

För övrigt älskar jag min Xoom med offline-kartor genom Locus. Android is the shit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.