Blomstermässa

Horti Fair 2012 pågår för fullt och jag kan säga -”Been there!”

Anledningen till mitt besök är ett projekt i skogsplanteringsbranschen, och vi har bland annat anledning att se på gripanordningar för plantor; något de är mycket bra på i Nederländerna med all sin blomexport. KISS – Keep It Short and Simple är ju en känd metodik för det mesta, så det viktiga resultatet av besöket kan sammanfattas i den här bilden:

Men när man sett på det och fått veta det man ville veta var det fritt fram att ägna sig åt andra saker som också var minst lika kul, nämligen blommor i alla dess färger, former och konstellationer. Bland annat var det en mycket kort modeshow av något som heter zer4u. Själva modeshowen var okej, men det var katalogen dom hade som var det fantastiska, eller vad sägs om dom här bilderna

Och kom inte och säg att det är trist med blommor…

Men tyvärr var det inte de här kreationerna vi fick se på mässan, utan några andra som inte var lika spektakulära. Förutom en.

Kolla in mängden blommor och färgsättningen. Så otroligt coolt tycker jag – fantasi, färg, form och kunskap som kommer ut så här. Svårt att inte tycka om den.

I övrigt gick det mesta i försäljning, odling mm av vanliga blommor – rosor, orkidéer och alla typer av blommor du vanligen hittar i affären och i viss mån blomsteraffären. En del var mer raffinerade än de man vanligtvis ser och dom hade gärna fått pris också för kreativitet, fin genmanipulering eller annat, men i stort sett var de baserade på ”vanliga” blommor.

 

 

 

 

5 reaktioner till “Blomstermässa

    1. Den svngde vldigt ltt nr hon gick p catwalken, men den mste nog vga en del. Och hur hller dom den vid liv i de fyra dygn som mssan pgr? Ligger den i vatten hela vriga tiden som hon inte gr med den? Eller gr dom en ny klnning mitt i?

      1. Livets stora mysterier 🙂
        Vad var det för kamera du köpte? Jag letar en ny, men ingen stor och otymplig men gärna en kompaktkamera med mer finesser än min 6 år gamla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.