Nyårslöfte

Jag är klar. Klar att avge det första nyårslöftet inför 2013.

Jag ska INTE skicka julkort med mina barn på till mina nära och kära. Kanske barnen är med, men inte BARA de.

Varför kvalar det in som nyårslöfte? Jo, vid juletid kommer alla de här fina julkorten med underbara bilder på superfina ungar, barn till personer vi känner. Barnen känner vi också, mer eller mindre bra men man träffar dom ibland. I de flesta fall har vi känt föräldrarna i femton år och barnen har bara funnits i typ fem, åtta år. Och hur underbara kidsen än är så är det ju föräldrarna som är mina vänner.  Det är dom jag vill se bilder av, hur dom utvecklas med tiden, att dom var glada på semestern, åker skidor på vintern, har tomteluva på – gärna tillsammans med sina barn, men inte bara barnen.

Och jag gör det samma själv. Lättaste vägen ut i december

– ”Shit, julkort också, det vill vi ju skicka!!”

– ”Ja jägarns, det är ju dags snart”

– ”Men har vi något foto som vi vill använda” (för att göra korten på Postens hemsida, vi har ju som vanligt inte tänkt på att ta något fint familjefoto under de 12 månader som året varit)

-”Äh, uh, nä….”

– ”Men du jag har en fin bild av barnen här”

– ”Ja topp, den är ju jättefin, den tar vi”

Och där var det. Julkorten ifyllda, skrivna och ivägskickade. Med en jättefin bild av barnen, och Whooops har jag gjort precis ett sånt julkort som jag själv tycker förvisso är himla fint och kul att få men där jag gärna också hade haft med föräldrarna.

Men nästa år, DÅ. Då lovar jag att skicka ett julkort som är med oss alla på. Inte för att jag vet om det blir så särskilt mycket bättre, men det är ett nyårslöfte som är relativt ok att försöka uppfylla. Eller hur?!

Gott nytt år om 45 minuter!

En reaktion till “Nyårslöfte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.