Prinsessan Hannes

Det här är min son, Prinsessan Hannes.

2013-02-04 H på BH, redHan har på sig sina älsklingskläder, sitt finaste halsband och

TIARAN

Det här fotot är precis innan helvetet brakar lös. Dagens lärdom: en treåring är för ung för att ingå ett avtal, även av enklaste sort. Iallafall den här treåringen.

Dealen var att han skulle få ha med sig tiaran till barnehagen för att VISA UPP den, sen skulle jag ta med den ner och lägga den i väskan så den inte gick sönder. Det var dealen. Bakgrunden är enkel; dom får inte ha den typen av attiraljer i barnehagen eftersom det blir bråk och saker går sönder mer än vanligt.

Han var mycket allvarlig och förstående och var heeeelt med på hur det skulle gå till. Ända tills det gick till och inte var bara ett avtal längre, utan något man tydligen skulle hålla också.

Ragnarök Drama Queen Style drog igång med full kraft och jag spenderade 45 minuter extra i barnehagen, stora delar sittandes i trappan vaggandes ett hysteriskt barn. Utan att gå in på några detaljer kan jag avslöja att en personal (som f.ö inte ens hade kommit när allt det här hände) tog mig åt sidan när jag kom nu på kvällen, och berättade att de på avdelningsmötet diskuterat allt det här och absolut inte ville att vi lät Hannes ta med saker till barnehagen.

No shit Sherlock, tror vi ska greja det.

 

3 reaktioner till “Prinsessan Hannes

  1. Mycket söt ung man. Man ser nästan på posen att det finns rätt mycket vilja i den killen och att han verkligen gillar sin outfit.

  2. Ja allt som är rosa och lila är jättefint, allt annat är fult; ”Jag haaaatar alla andra färger”. Han struntar fullständigt i vad andra eventuellt (inte) tycker om hans val av kläder, väldigt skönt. Är rädd att det ändras snart, men bra så länge det varar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.