Den där drömmen…

…den om att driva det där lilla mysiga cafeet fullt av stammisar och en gemytlig stämning 24/7, den kan gå i uppfyllelse:

image

Det är Oslo kommune som utlyser drift av Klosterkroa, en gammal väldigt fin byggnad på en av öarna som ligger helt innerst i indre Oslofjord. Mycket idylliskt och samtidigt fruktansvärt centralt, jag hade gjort mycket för att ha ett litet hus på de öarna. På sommaren är det en hel del turism där så det finns nog underlag för näringsverksamhet.
Men det är nog en dröm som gör sig bäst som just det – en dröm. Drömmar behöver man dessutom inte gå upp tidigt och jobba 14 timmar om dygnet innan man stupar i säng för att kunna hålla vid liv, men det är nog det arbetet man måste lägga in om man ska kunna hålla ett café vid liv. Även om det bara ör en sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.