Nytt jobb fast bara lite

Ja så har jag fått ett nytt jobb då. Eller, delvis iallafall. I det stora hela är det väldigt likt det jobbet jag hade för några dagar sedan; jag fortsätter att driva produktutveckling på TI och jag fortsätter med samma projekt som jag har haft hittills, men utöver det har jag bytt grupp och roll, och är sen första februari gruppledare för en grupp som heter Havbruk. För mig är det ett nytt verksamhetsområde med fiskodlingar, marinbiologi och relaterade områden inom aquakultur, och mina kollegor i gruppen är mycket kompetenta och drivande – både som experter, tekniska utvecklare och projektledare. Himla kul.

Men dom är lite bekymrade över min bristande erfarenhet på området.

Så nu sätter jag tänderna i publikationerna från Norsk Fiskerinæring, Norsk Fiskeoppdrett, Norsk Sjømat och annat som mina kolleger vänligt och bestämt sticker till mig, och jag kastar mig över prenumerationer på nyhetsbrev i ny och ne, så snart drunknar jag väl. )Men det är väl iofs en passande död för en Havbrukare?)

Och idag fick jag en välkomstpresent; en musmatta i fiskdesign med inbyggd handvärmare ovanpå. Den är genialisk redan från start men extra välkommen just idag när värmesystemet på kontoret varit av hela dagen. Så tack kära Havbruk för den värmande välkomstpresenten!

Värmande välkomstgåva
Värmande välkomstgåva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.