Livet på landet

Det här är min pappa

image

Han sitter på en Vaxholmsbåt, närmare bestämt Solöga. Kortet är nytaget idag faktiskt av mig som också befann mig på Solöga. Pappa skulle in till stan för att jobba imorgon, och jag -jag skulle in och handla mat. För vi hade lite bruk för vår nymålade båt när affären vi skulle åka till (på ön bredvid) inte öppnar förrän på torsdag kan man säga. Och även om vi inte hade svultit ihjäl där ute så är det inte så gott med fläskfilé till frukost. Stenålderskost i all ära alltså men…

Så in ill Stavsnäs med förmiddagsbåten, handla mat, ta en liten sightseeing upp till Sollenkroka med bilen och ut med kvällsbåten. Och jag måste medge att det var rätt trevligt att komma in till civilisationen några timmar och sen dyka ut igen. Inte alls illa faktiskt.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.