Snott och gammalt men lika sant för det

Den här ska jag alltid ha på mitt skrivbord på alla mina jobb framöver. Trodde jag var en av de främsta opponenterna mot ”så-har-vi-alltid-gjort-det” filosofin men händelser den sista tiden har antytt att jag inte är så strikt som jag tror mig vara.
Så uppstramning på den punkten!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.