Det räddande rummet

När jag kraschade i fredags var jag på Hotell Shakespeare i Vilnius. När allt jag ville ha var ett rum, en dörr att låsa och få en bit mat någonstans så hamnade jag där av en slump. Ombonat och otroligt gulligt, med fantastisk personal och frukost som ingick men som man beställde a la carte vid bordet så det var heeeelt färskt, det var precis vad jag behövde. En frukostsalong som var som ett stort vardagsrum där man fick sitta hur länge man ville i de puffiga, mjuka lädersofforna som var så där lagom slitna utan att vara dekadenta och unkiga.

Det hotellet kan jag rekommendera alla dagar. Rent och fräscht, fullt modernt, tiptop badrum (med fantastisk akustik som gjorde min lilla högtalare till en hel stereoanläggning!) Som dessutom lyckades vara nästan som ett sovrum hemma. En liten bokhylla med några böcker på gjorde sitt till, sånt finns aldrig på hotell tycker jag.

Så jag ville bara dela med mig av två bilder, som såklart inte gör rummen rättvisa men ändå…

image
Skulle aldrig kunna tänka mig att ha det så här hemma, men på hotell blev det något helt annat. Ombonat helt plötsligt!
image
Frukostmatsalen med små runda bord fördukade med juice, bröd och marmelad, och 2 sekunder efter att man satt sig kom dom med menyn där det fanns det mesta man kan tänka sig. A la minute. Kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.