Så jäkla nöjd

ÄNTLIGEN var det min tur att hitta svamp. Inga hav av trattisar eller gula kantareller, nej då, MEN två stora soppar (den ena var brunsopp och den andra var….sopp) och lite blek taggsvamp. Det är fn i mig första gången i mitt liv jag hittar svamp på eget bevåg. Ja förutom den gången det stod en murkla mitt på stigen då förstås.

image

Jag gjorde en fantastiskt god risotto (mina ord, ingen annans men när det gäller risotto är min förmåga till ödmjukhet relativt begränsad) med svampen i och ingen har dött av det än (Hannes hade väldigt ont i magen tidigare men han äter ju inte svamp så det kan väl knappast vara skälet).

Så nöjd. Och livrädd. Vågar inte vara helt säker på att jag inte gett oss något giftigt. Ring mig gärna imorgon eftermiddag (måndag) och hör om jag lever fortfarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.