Vi sörjer något vi aldrig haft

Idag kom det andra telefonsamtalet. Det som vi väntat SÅ på. Jag hade mina aningar eftersom beslutet skulle fattats i tisdags och vi fortfarande inte hört något. Lite som en jobbintervju där allt känns fantastiskt bra men så hör man inget när man borde höra och då VET man.

Vi fick alltså inte bli fosterfamilj åt den lilla flickan som vi blev framlagda för häromveckan. De som beslutar valde den andra familjen. Känns lite som en förlust av något vi aldrig haft, ett tomrum efter en liten någon som vi för två veckor sen inte ens visste fanns men som ändå lyckats göra sig en liten plats i våra hjärtan trots att vi aldrig mött henne och inte ens vet något om henne mer än att hon finns och är under ett år och av någon anledning behöver en familj att växa upp i som inte är hennes biologiska.

Jag vilar trygg i att de som bestämmer har barnets bästa för ögonen och att den andra familjen matchade hennes behov bättre än vad vi gjorde. Och bra att hon har två som vill ha henne; det är inte alla som har. Men det är fortfarande en förlust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.