Influensa

image

Jag äter marmeladmackor och ser på TV till frukost. För att jag är sjuk och eländing och för första gången i mitt liv har influensa. Har bara hört om det förut och hur sjuka folk säger de är men aldrig förstått vad. Trodde det bara var en förkylning av det värre slaget, men det är visst influensa.

Bläh för influensa. Ser alla avsnitt av Suits igen, men för det mesta är jag för trött för att ens göra det. Men inte så trött att jag kan sova, bara däckad.

Influensa, bläh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.