Heja kantinan!

Ja det ska en del till för att jag ska yttra mig positivt om personalmatsalen på jobbet. Eller Kantinan, som det heter. Maten är ju helt ärligt sådäääär, men inte unikt dålig på något vis – det är ju ISS så det är same same, dvs samma halvfabrikat som överallt annars.

Men ibland glimmar dom till, och speciellt så här i juletid. Idag när jag klev in på sjätte våningen (samma våning som kantinan ligger på) så möttes jag av ett bord fullt med glögg, pepparkakor, nybakta russinbullar mm.

wp-1482478553689.jpg

Jättefint och även om jag redan ätit frukost och jag av erfarenhet vet att glöggen är rätt utspädd, så förser jag mig ordentligt. För jag blir så himla glad där dom gör det där lilla extra, och om dom ska tycka det är kul att fortsätta måste dom se att folk vill ha det.

Russinbullarna är för övrigt fortfarande ljumna, mmmmm!

Jag tror dessvärre inte att åtgången blir så stor – det är inte mycket liv i luckan här såhär dagen före julafton….

wp-1482478553684.jpg
Alla kontoren runt här är tomma idag. Jag sitter allra längst ner och in en gång till höger, väääääl gömd för offentligheten 🙂

En kommentar

  1. Varma bullar ska uppmuntras (åtminstone så länge som de inte kallas ”lätt lunch” som på ett lunchmöte hos oss i höstas). Om du inte redan kollat in Instagram-kontot ”samtidigt i Norge” så gör det. God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.