Tradera-junkie

Så jag har blivit en Tradera-junkie. Och jag drog med mig mina barn i fallet (dom säger ju att det är så viktigt att man gör saker tillsammans, så därför tänker jag på det som något positivt. Jomen).

Barnen sitter med min tablet och markerar det de gillar med hjärtan, för då får man info om när auktionen närmar sitt slut och har en chans att lägga bud. Det är högt och lågt men det kan sammanfattas i ett ord:

LEGO

Båda är inne i en fas just nu när dom älskar att leka med dom små plastbitarna, och jag tycker själv att det är så himla kul med Lego att jag har svårt att säga nej när dom vill ha saker som jag själv tycker verkar askul 🙂

Så, ja bilden här talar väl sitt tydliga språk; mitt program där jag spionerar på mig själv anger ju tradera som en klar vinnare i mitt mobilfokus sedan jag installerade appen.

H har satt hjärta på en del svindyra legobyggen – 5-600 kronor, och jag har sagt att det är heeeelt oaktuellt med så dyrt Lego. Tills jag var i en leksaksbutik häromdagen där jag såg de han markerat och vad de kostar som nya…då kändes 5-600 kr som ett bra pris helt plötsligt. Så vi har lagt bud. Och vunnit.

Och betalat.

Så nu håller vi tummarna för att damen i Söderhamn inte lurar oss, utan att den längtande pojken här hemma snart kan gå till spelbutiken och hämta ut sitt nya Lego.

Så mamman får något att bygga alltså.

För vi har suttit hela eftermiddagen och byggt och pysslat i köket. Helt skrupellöst har vi blandat Lego Friends med Lego Elves och Lego Batman. I know, så FÅR man säkert inte göra, men det har vi struntat i. Vi har byggt efter egen fantasi också, hör och häpna, och utvidgat surfbutiken med en trädkoja, en utkiksplats, en tennisplan, en ruin och en återvinningsstation (mitt bidrag till Årets Mest PK-förälder). Och det är så FRUKTANSVÄRT kul att bygga!

Så vad är det vi har byggt då? Jo närmast i bild är ett slott där två små drakar bor (de kläcks i det lila och blå ägget och är hur söta som helst), sen längre bort och närmare H är det surfbutiken (man anar en dykare där i vattnet med de röda simfötterna mot kameran), och sen trädkojan med rutschkanan. Återvinningsstationen anas bortanför butiken.

En upptäcksresande spanar ut mot horisonten (vilket påminner mig om att jag måste beställa Cypern-biljetter), och självklart finns det en kiosk. Och en liten eldsvåda bredvid lyktstolpen, shit happens.

Killen med det blå håret (minns inte vad han heter…) står i begrepp att rutscha ner i vattnet.

Dykaren ser onekligen ut som att hen har sett sina bättre dar, eller så är det något som bara måste studeras från sidan, vad vet jag.

Förbaskat kul att bygga iallafall, längtar tills berg-och-dalbanan kommer (om den nu gör det)!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.