Badkläder till barn

Vad gör man om man är kille och har sinne för färg och form men tycker badbyxor för killar är urtrista?! Om man inte vill ha vanliga svarta eller mörkblå speedos eller badshorts med hawaiimönster?

Om man har en anhörig som kan sy, då går man ut på nätet och köper baddräktstyg och låter den där anhörige sy lite åt en. Sagt och gjort, tyget införskaffades för säkert ett år sen men den här sommaren var det dags att förverkliga badplagget.

Mönstret för badbyxorna är helt vanliga kalsonger/boxers (mönster från Ottobre i det här fallet) som först har provats ut på vanliga bomullstyger tills de satt så tight som H själv ville ha (vilket råkar vara typ så tight det kan vara utan att sömmarna spricker…)

Sen kom ju frågan om top. Lite olika planer har legat på bordet och tillslut var det vinnande förslaget ett linne med axelband. Det ska sägas att det sitter lite löst när det blir blött, men det ser fint ut ändå och han är väldigt nöjd iallafall.

Fint va?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.