Idag har vi gjort….öööhhh…ingenting….

En riktigt svettig dag idag – började med frukost (Pernilla alltså, Oskar gick ut och sprang först!) bestående av ett mindre berg av färsk frukt, en brödskiva och lite dumplings. En timme senare dags för dagens andra aktivitet – att gå ner till stranden. Pust o puh, flera meter ner till solstolarna, och ja….resten av dagen framgår nog av bilderna.

Oskar har snorklat och lekt med undervattenskameran, men Pernilla…inte ens gått upp för att äta, för det gick såååå bra att bara vinka till sig på stranden…mer frukt, en majskolv, och så var man mätt igen. Jobbigast under dagen har varit att rotera solstolarna så de legat rätt under parasollet.

Tur att man får gå och lägga sig nu och vila upp sig lite, får se hur morgondagen ter sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.