Sista dagen, sista solstålarna…

Vi packar nu väskorna för att i slutet av dagen bege oss hemåt. Första flyget går vid 12 svensk tid och ungefär ett dygn senare ankommer vi Gbg Centralstation med X2000. Tack och lov har vi någon variant på business class på vägen hem (kostade någon hundring extra) så vi kommer att få sova ganska bra i alla fall.

Lite solat och badat blir det nog allt idag, men allt blir lite meckigare i och med att vi måste lämna rummet vid 12. Storfamiljen kommer att få behålla Johans och hans familjs rum, men det kommer att bli trångt på eftermiddagen när vi alla ska duscha och piffa oss inför flygresan hem, 8 vuxna, 4 småbarn och en toddler.

Kram på er alla så ses vi snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.