Fullt ös!

Efter en tid med allt för lite att göra har proppen gått ur ketchupflaskan och allt händer samtidigt helt plötsligt. Dessutom är det maj, och det är ju en erkänt full månad (icke att förväxla med fullmåne dock, men det kanske det också är) så det är väl som det ska antar jag.

I fredags fick jag en bunt papper i knät och frågan om jag inte kunde vara med och göra en offert på ett jobb i Singapore. Javisst, hur kul som helst! Fint, det är deadline 16 maj och vi har väl inte helt klart för oss vad offerten ska innehålla, eller heller inte helt vad den handlar om men nästan, så det är bra att du kan vara med!

Sagt och gjort, papper har lästs om och om igen och det är ganska klart vid det här laget vad vi ska leverera nästa onsdag och lite roller är också fördelade. Det är stort behov för insats och jag har ju tid så det passar bra. Men som så ofta när man får massor så får man lite till, och så hade jag ju lite sen tidigare som inte bara slutar kräva uppmärksamhet bara för att man tittar åt ett annat håll, så nu har jag fått så jag tiger kan man säga.

I tillägg händer det saker på andra fronter också, men kanske mer om det senare, vem vet.

Till barnehagen ska jag sy gardiner till 6 fönster. Jag är inte särskilt förtjust i att sy gardiner, men det är åtminstone enkelt och går ganska fort, så det blir nog inte mer än…2-3 arbetsdagar eller motsvarande. Fint att ha nåt att göra nu när alla dinosaurierna är klara 🙂

Dinosaurierna ja, föreställningen är på söndag och den ska ju självklart gås på! Och så är det dugnad hemma på gården ikväll (men jag sitter på jobbet och jobbar över, igår jobbade jag till halv ett men det berodde delvis på mitt eget klant) och det var dugnad på barnehagen igår. Repetition och föreställning för dinosauriebarn i helgen, barnkalas på tisdag (A bortbjuden, det är inte hemma hos oss), besök över 17 maj-helgen från fjärran och fjärran som råkade komma samtidigt och helgen efter åker vi ut till sommarstället i Stockholms Skärgård.

Fan va jag trivs bra när det är hektiskt!! Men hur ska jag hinna allt på 24 timmar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.