Nygifta!! (nr 2)

I lördags var det dags för överraskning. När vi åkte från Hälsingland var den officiella historien att vi skulle till nordligare trakter för att träffa andra delar av släkten, men så var inte fallet. Första chansen vi fick stack vi söderut istället, tillbaka till Stockholm, checkade in på Hotell Carlsson-Nielsen (igen) och förberedde oss på bröllop.Bröllopet var maskerat som treårsfirande för Malte, sonen i familjen, men vi var några (två närmare bestämt) som visste att det var något annat. Mamma visste bara att hon skulle ner till Stockholm och hämta upp sagda Malte för att Maltes mor och far skulle på semester en vecka. Numera även känt som bröllopsresa.

Lång historia kort parkerade vi hos vigselförättaren Anna och gick på given signal med henne ner till Alex och Jonas’ hus.

Där gick vi enligt planen bara in genom dörren (min mamma tänkte enligt egen utsago ”- Vad han var lik Oskar” när vi kom in och hon fick syn på försteman, och det hade hon ju rätt i) och så förklarade vigselförättaren att det var bröllop på gång. Samtidigt kom brudparet, omklädda och klara, ner för trappan; timingen var perfekt.

Fröjd och gamman, några tårar och utrop i stil med -”Men jag har ju bara jeans på mig??!!”, -”Men jag har ju ingen present!!” och -”Men jag har ju inte förberett något tal ju?!” och brudparet som sa -”Nä det var ju det som var meningen”. Åsså körde det igång.

Som alltid på borgerliga bröllop är ceremonin kort och innehållsrik, så även denna gång. Efter vigseln var det fotografering i trädgården och sen en härlig buffé där den som inte blev mätt fick skylla sig själv, så gott var det.

What? Var tog min brudgum vägen?!

Barnen lekte, de vuxna åt, och tillslut fick Malte firas lite också.

Bröllopstårta och 3-årstårta på samma gång.

Väldigt söt tårtdekoration som i sin lerfigursliknande form ändå lyckades undanröja varje tvivel om vilka den föreställde.

The happy couple!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.