Reklam 2

Bra reklam förtjänar att spridas. Häromdagen var det Ruter (eller Kollektivtransportproduksjon eller Sporveien eller vad de nu heter…) som fick visa sin underbara ”Trikken er din venn, ikke kræsj med den”. Idag har turen kommit till LOS som gör reklam för att man ska byta elleverantör. Till vilken torde vara ganska klart; http://www.los.no

Jag har modifierat bilden från sajten något, för jag tycker det är ungarnas ansiktsuttryck och texten som är essensen här; inte knapparna man ska trycka på för att beställa. Tänk er den här på 10 st 2×1 meter stora skärmar i tunnelbanan när man står och väntar. Svårt att inte le – både utom-och inombords.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.