Kul case

Japp det är det, men jag är otroligt glad i mitt nya laptopcase som jag köpte när jag var i Milano i höstas. Ahhh det låter så fint –  ”Köpte den när jag var i Milano”, men sanningen att säga köpte jag den för en euro i en norsk (dansk? svensk?) kedjebutik som säljer allmänt småskräp, TGR. Det var för övrigt den enda shoppingen jag gjorde i Milano.

Men strunt i det, läs texten istället, jag småler varje gång 🙂

2013-12-19 16.02.35

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.