Energin är tillbaka

Det är fint att ha energi. Energi att göra en klänning på morgonen till exempel.

image

Tyg och mönster klipptes igår och klänningen syddes på 3 timmar idag. En bra investering i tid och ett gränsfall där man nog kan säga att det finns gånger då det lönar sig att sy själv. Framför allt här i landet där allt är stängt söndagar (förutsatt att jag behövde den idag, vilket jag inte gjorde).

Det verkar ha blivit lite surr i numreringen; jag har gjort några plagg som gått så fort att jag glömt numrera de ordentligt. Men det verkar troligt att det här är Syprojekt nr 214.

Mönster från Ottobre och tyg från Stoff og Stil. Som vanligt med andra ord, men varför inte när det funkar så bra?!

4 kommentarer

  1. Snygg klänning, både modellen och tyget. Men är det verkligen lov att sy sina egna kläder på en söndag? Man får tydligen inte ens klippa sin egen gräsmatta på söndagar så jag hoppas du har en tystgående symaskin.

    • Som god ateist syr jag när jag vill, och som god granne har jag en tystgående maskin 🙂 Och det är väl tur det, för en del grannar är väldigt lättstörda av sig…

  2. Jag har använt både diskmaskinen och tvättmaskinen idag, finns nog risk för att inte det heller är tillåtet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.