SMACK ner i vardagen igen

Glamourkyckling
Visst ser dom smaskigare ut med lite glitter och glamour?!

Kommer hem efter flera veckor utomlands (Sverige alltså, men det känns lite mer äventyrligt att säga ”utomlands” – tar mig ur min Svenssonbubbla lite grann och det behöver jag). Resan avslutades med en heldag i bil med kidsen, inte så kul för mig men dom är i himlen eftersom dom får spela spel och se på film hur mycket dom vill…

Vi fikar med lite mackor som middagssubstitut när vi fått in alla väskor, och sen direkt ner i kojen. Jag tror och hoppas att semesterkänslan och -lugnet ska vara en stund, men det blir inte så länge. Dagen efter är den första tanken som dyker upp i huvudet (förutom tanken att lägga in dagens första tvätt i maskinen) ”- Vad ska vi ha till middag?” Och så är vi där igen. Semesterlugnet är borta och mat är något tråkigt som man måste ha varje dag. Så vad gör man? Tja, som man alltid gör; tar fram några frysta kycklinbitar ur frysen och hoppas att inspirationen ska komma under dagen.

Å lyckliga vardag. Kanske ska sprinkla lite glitter på dom innan servering för att få lite glamour?! Mmmmm va gott!

En kommentar

  1. Glitter hjälper mot det mesta. Kom tillbaka till lägenheten för en knapp timme sedan, hungrig och med tomt kylskåp – som tur var fanns det hemlagad lasagne kvar i frysen. Semesterkänslan försvann tyvärr redan i bilköerna i Oslo, nu känns det som jag knappt haft semester. Kommer bara solen och lite värme ska jag kvällsbada här också.
    Gjorde kycklingpaj på semestern, här är receptet http://receptfavoriter.se/recept/kycklingpaj-med-champinjoner.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.